Munk Hallon Lyx

Allergener
Hallonmunk Lyx

Spannmål

Mjölk/ Laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palm, raps), jäst, ÄGGPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, E322 solroslecitin), socker, margarin [vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, smörarom, surhetsreglerande medel E330], LAKTOS, salt, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, klumpförebyggande medel E170, glukossirap, bakpulver (E450, E500, E341), druvsocker, VETESTÄRKELSE, antioxidationsmedel E300. Hallonfyllning 20% (Socker, vatten, hallonpuré 10%, äppelkoncentrat, surhetsreglerande medel E330, morotskoncentrat, förtjockningsmedel E440, konserveringsmedel E202, arom). Glasyr 12% (Socker, vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, palmkärnolja, sheaolja), emulgeringsmedel (E322 solroslecitin), salt, arom (hallon, vanilj), färgämne E120. Strössel 5% (Socker, potatisstärkelse, glukossirap, solrosolja, arom, ytbehandlingsmedel E901.

Kan innehålla spår av hasselnötter och mandel.