109:-

Räktallrik

med ägg och skagenröra
Allergener
Bröd

Gluten

Räkor

Kräftdjur

Skagenröra

Ägg

Fisk

Kräftdjur

Senap

Sojabönor

Övrigt

Ägg

Senap

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, siktat RÅGMJÖL, socker, vegetabilisk olja (raps), maltextrakt av KORN, VETEGLUTEN, jäst, salt, koriander, emulgeringsmedel (mono-och diglycerider av fettsyror, mono-och diglyceriders mono-och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), enzymer och mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

RÄKOR: RÄKOR (PANDALUS BOREALIS), vatten, salt, surhetsreglerande medel, citronsyra, socker, konserveringsmedel , E202, E211 .

SKAGENRÖRA: (Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E 260, E 330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202)), surimi (VITFISK (Pseudosciaena Manhurica), majs – och potatisstärkelse, ÄGGVITA, salt, risvinäger, socker, KRABBSMAKSÄMNE, färgämne, (E120)), RÄKOR ((Pandalus borealis), salt konserveringsmedel (E 202, E211, E330)) (15%), dill, tång rom (havstångextrakt, salt, kryddor, (Cayenne, peppar, dill, dragon, gurkmeja, lagerblad). Surhetsreglerande medel(E330)., stabiliseringsmedel (E 415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E160c, E160a)), citronpeppar (salt, kryddor, surhetsreglerande medel (E330). Socker, potatisstärkelse, glukossirap, lök, citronjuice koncentrat, maltodextrin), salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).SENAPSFRÖ, SOJAOLJA.

ÖVRIGT: Flora mjölkfritt: vegetabiliska oljor (raps, palm), vatten, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitaminer (A,D). Majonnäs: rapsolja (77%), vatten, ÄGGULA, socker, salt, ättika, SENAPSFRÖ, antioxidationsmedel (E330), konserveringsmedel (E202, E211), maltodextrin, stabiliseringsmedel (E412), arom.
Frilice Crisp, ÄGG, tomat, citron, dill/ärtskott.

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.