Gluten
Kräftdjur
Ägg
Fisk
Kräftdjur
Senap
Sojabönor
Ägg
Senap
BRÖD: VETEMJÖL, vatten, siktat RÅGMJÖL, socker, vegetabilisk olja (raps), maltextrakt av KORN, VETEGLUTEN, jäst, salt, koriander, emulgeringsmedel (mono-och diglycerider av fettsyror, mono-och diglyceriders mono-och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), enzymer och mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
RÄKOR: RÄKOR (PANDALUS BOREALIS), vatten, salt, surhetsreglerande medel, citronsyra, socker, konserveringsmedel , E202, E211 .
SKAGENRÖRA: (Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E 260, E 330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202)), surimi (VITFISK (Pseudosciaena Manhurica), majs – och potatisstärkelse, ÄGGVITA, salt, risvinäger, socker, KRABBSMAKSÄMNE, färgämne, (E120)), RÄKOR ((Pandalus borealis), salt konserveringsmedel (E 202, E211, E330)) (15%), dill, tång rom (havstångextrakt, salt, kryddor, (Cayenne, peppar, dill, dragon, gurkmeja, lagerblad). Surhetsreglerande medel(E330)., stabiliseringsmedel (E 415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E160c, E160a)), citronpeppar (salt, kryddor, surhetsreglerande medel (E330). Socker, potatisstärkelse, glukossirap, lök, citronjuice koncentrat, maltodextrin), salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).SENAPSFRÖ, SOJAOLJA.
ÖVRIGT: Flora mjölkfritt: vegetabiliska oljor (raps, palm), vatten, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitaminer (A,D). Majonnäs: rapsolja (77%), vatten, ÄGGULA, socker, salt, ättika, SENAPSFRÖ, antioxidationsmedel (E330), konserveringsmedel (E202, E211), maltodextrin, stabiliseringsmedel (E412), arom.
Frilice Crisp, ÄGG, tomat, citron, dill/ärtskott.
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.