Donut Vanilj & Kanel

Allergener
Donut Vanilj & Kanel

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

Bröd: VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja), socker, druvsocker, jäst, emulgeringsmedel (E471, E481, E472e, solroslecitin), bakpulver (E450, E500, E341), salt, vasslepulver (från MJÖLK), ÄGGPULVER, kanel, mältat VETE, antioxidant (E330), enzymer. Vaniljfyllning 24%: Vatten, socker, vegetabiliskt fett (kokosfett), KÄRNMJÖLKSPULVER, modifierad stärkelse (E1442), konserveringsmedel (E202), salt, arom, färgämne (E160a, E101).

Kan innehålla spår av soja.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.