Dessertburk Kladdkaka

Allergener
Dessertburk kladdkaka

Ägg

Mjölk/ laktos

Gluten

Sojabönor

Ingredienser

Kladdkaka (ÄGG, socker, farinsocker, rapsolja, GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, kakao-pulver, rismjöl, vanillinsocker, maltodextri (majs),salt, bakpulver (bikarbonat, natriumdifosfater), majsstärkelse, förtjockningsmedel (cellulosagummio, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (lecitin (raps), mono- och diglycerider av fettsyror (veg), psylliumfröskal, aromer,
Chokladmousse (SKUMMJÖLK; vegetabilisk olja (palmkärnolja, palmolja, rapsolja); socker; choklad (8%) (kakaolikör, socker, kakaopulver, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, aromämnen); maltodextrin; hydrerad palmkärnolja; kakaopulver (3%); emulgeringsmedel: E471, E472b, VETEFIBRER, förtjockningsmedel: karragenan, gelatin, salt, aromämnen, Hallonfyllning(hallon (70%), socker, vatten, modifierad majsstärkelse,färgämne: hibiskuskoncentrat, fläderbärsextrakt, syror:citronsyra, konserveringsmedel: kaliumsorbat, naturliga hallon, arom. Chokladgarnityr (Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, VASSLEPULVER (MJÖLK), LAKTOS (MJÖLK), emulgeringsmedel (SOJALECITIN), naturlig vaniljarom). apelsin.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.