Ciabatta Pastrami

med surkål och senapscreme.
Allergener
Ciabatta Pastrami

Gluten

Senap

Svavel-dioxid/sulfit

Ingredienser

BRÖD:  VETEMJÖL, vatten, DURUMVETEMJÖL 19%, jodberikat salt, rapsolja, socker, RÅGSIKTSMJÖL, torkad surdeg(VETEMJÖL, surdegskultur), jäst, emulgeringsmedel (vegetabilisk E472e), VETEMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (E300).

Kan innehålla spår av mjölk och sesamfrön.

FLORA: Flora mjölkfritt (vegetabiliska oljor (raps, palm), vatten, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitaminer (A,D)).

ÖVRIGT: Pastrami (Bringa av nöt, kryddor (bl.a. lök, paprika), örtkryddor, farinsocker, rökarom. Lake beredd av: Vatten, salt, antioxidationsmedel (E325, E316), druvsocker, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250. Surkål (Vitkål, salt). Senapscreme (Majonnäs vego ( Rapsolja, vatten, socker, salt, potatisprotein, ättika, SENAPSFRÖ, kryddor, modifierad stärkelse (majs och potatis), stabiliseringsmedel (xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat). Dijonsenap ( Vatten, SENAPSFRÖN, brännvinsättika, salt, antioxidantmedel: KALIUMDISULFIT (E224), surhetsreglerande medel: Citronsyra (E330)). Smörgåsgurka (Skivade gurkor med SENAPSFRÖ i lag av vatten, socker, ättika, salt, stabiliseringsmedel (kalciumklorid), konserveringsmedel (kaliumsorbat), kryddextrakt (bl.a. dill).

Frelice crisp

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.