Ciabatta Pastrami

med surkål och senapscreme.

Allergener
Ciabatta Pastrami

Gluten

Senap

Svavel-dioxid/sulfit

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, DURUMVETEMJÖL 19%, jodberikat salt, rapsolja, socker, RÅGSIKTMJÖL, torkad surdeg (VETEMJÖL, surdegskultur), jäst, emulgeringsmedel (vegetabilisk E472e), VETEMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (E300).

Kan innehålla spår av sesamfrön.

FLORA: Flora mjölkfritt (Vegetabiliska oljor (raps, solros), vatten, kokosfett, salt (0,9%), emulgeringsmedel (lecitin), beredning av bondböna, naturlig arom, vitaminer (A, B1, D).

ÖVRIGT: Pastrami (Bringa av nöt, kryddor (bl.a. lök, paprika), örtkryddor, farinsocker, rökarom. Lake beredd av: Vatten, salt, antioxidationsmedel (E325, E316), druvsocker, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250. Råvaruursprung: EU. Surkål (Vitkål, salt). Senapscréme: Majonnäs vego (rapsolja, vatten, socker, ättika, salt, SENAPSFRÖ, kryddor, vegetabiliskt protein, modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel (xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat).
Dijonsenap (vatten, SENAPSFRÖN, brännvinsättika, salt, antioxidationsmedel: KALIUMDISULFIT, surhetsreglerande medel: citronsyra. Smörgåsgurka (Skivade gurkor med SENAPSFRÖ i lag av vatten, socker, ättika, salt, stabiliseringsmedel (kalciumklorid), konserveringsmedel (kaliumsorbat), kryddextrakt (bl.a. dill).

Frillice crisp