Chokladtårta Frödinge

Allergener
Chokladtårta

Gluten

Mjölk/ laktos

Sojabönor

Ägg

Ingredienser

GRÄDDE, socker, vatten, ÄGG, choklad 9% (socker, kakaomassa, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, SMÖROLJA, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), MJÖLKFETT, naturliga aromer), VETEMJÖL, SKUMMJÖLK, fettreducerat kakaopulver, SKUMMJÖLKSPULVER, bakpulver (dinatriumdifosfat, natriumbikarbonat), gelatin, modifierad tapiokastärkelse, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), glukossirap, maltodextrin.

 

Kan innehålla spår av: nötter och mandel

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.