Chokladsnäcka

Allergener
Chokladsnäcka

Spannmål

Mjölk/ Laktos

Sojabönor

Ägg

Nötter

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

vatten, VETEMJÖL, rent smör (MJÖLK) 13%, Milka® MJÖLKCHOKLAD 10% (socker, kakaosmör 2,4%, SKUMMJÖLKSPULVER, vasslepulver (MJÖLK), MJÖLKFETT, emulgeringsmedel (SOJALECITIN, polyglycerolpolyricinoleat), HASSELNÖTSMASSA, aromer), socker, HELMJÖLKSPULVER, jäst, ÄGG, modifierad stärkelse, salt, VETEGLUTEN, vasslepulver (MJÖLK), stabiliseringsmedel (kalciumacetat, dinatriumfosfat, tetranatriumdifosfat), SKUMMJÖLKSPULVER, morotextrakt, gurkmejaextrakt, paprikaextrakt, mjölbehandlingsmedel (alfa-amylaser, askorbinsyra, hemicellulaser), naturlig arom