Chocolate crunch cake

Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Sojabönor

Ingredienser

Ingredienser

Socker, GRÄDDE (13%), kakao-baserad kräm (rapsolja, socker, reducerat kakaofett, palmfett, MJÖLKPULVER, emulgeringsmedel E322) (12%), FÄRSKOST (11%), vatten, rapsolja, VETEMJÖL, MJÖLK, ÄGG, HASSELNÖTTER (3%), glukossirap, reducerat kakaofett, våffla (VETEMJÖL, socker, vegetabiliskt olja (solrosolja, rapsolja; i föränderliga viktsandelar), SMÖRFETT, MJÖLKSOCKER, MJÖLKPROTEIN, salt, KORNMALTEXTRAKT, bakpulver E500, emulgeringsmedel E322, antioxidationsmedel E306 (2%) vit choklad (socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, emulgeringsmedel E322) (2%), choklad, (socker, kakaomassa, kakaosmör, SMÖRFETT, fettreducerad kakaopulver, emulgeringsmedel SOJALECITIN) (2%), dextros, palmfett, choklad (socker, kakaomassa, kakaosmör, SMÖRFETT, kakaopulver, emulgeringsmedel SOJALECITIN (1%), gelatin (från nötdjur), fuktighetsbevarande medel (E420, E422), emulgeringsmedel E472a, E471, SOJALECITIN), VETESTÄRKELSE, modifierad stärkelse, kakaosmör, salt, MJÖLKPROTEIN, MJÖLKSOCKER, risstärkelse, bakpulver (E450, E500, SKUMMJÖLKSPULVER, förtjockningsmedel (E410, E404), aromer (med MJÖLK)antiklumpningsmedel E341, livsmedelsfärgämne (morotsextrakt, färgtistel-extrakt)

Kan innehålla spår av nötter, jordnötter.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas