Chips på lufttorkad skinka

med färskost och soltorkade tomater.
Allergener
Chips på lufttorkad skinka

Mjölk/ laktos

Ingredienser

LUFTIKUS SKINKA :skinkkött, salt, glukossirap, socker, kryddor, rökt salt, glukos, kryddextrakt, dextros, konserveringsmedel (E 250, E 252), antioxidationsmedel (E 301).

FÄRSKOSTRÖRA: Pastöriserad GRÄDDE, SKUMMJÖLK, salt, syrningskultur MJÖLK
Soltorkade tomater, solrosolja, vinäger, salt, vitlök, oregano, surhetsreglerande medel: citronsyra, antioxidationsmedel: askobinsyra. Gröna oliver 53%, vatten, pimientofyllning 20% (vatten, röd paprika, paprikapulver, stabiliseringsmedel (kalciumklorid, guarkärnmjöl, natriumalginat), konserveringsmedel: Kaliumsorbat), salt, surhetsreglerande medel: citronsyra, mjölksyra, antioxidationsmedel: askobinsyra, ärtskott.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.