Cheesecake Hallon

Allergener
Cheesecake Hallon

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

36,69% pastöriserad ost (GRÄDDE, salt, stabiliseringsmedel (E412, E410), mjölkkultur), kaksmulor (VETEMJÖL, socker, FULLKORNSVETEMJÖL, rapsolja, SKUMMJÖLK, VETESTÄRKELSE, bakpulver (E500), salt, naturlig arom, kryddmix (kanel, vitpeppar, kardemumma), växtextrakt (origanum vulgare)), socker, 9,88% hallonfyllning (äpple, hallon (25%), glukossirap, körsbärspuré, socker, aronia, modifierad stärkelse (E1422), konseveringsmedel (E202), arom, förtjockningsmedel (E418), surhetsreglerande medel (E330), svart morotskoncentrat, vatten), ÄGGVITA (ÄGGVITA, surhetsreglerande medel (E270), förtjockningsmedel (E415), stabiliseringsmedel (E520)), ÄGGULA(ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E330)), SMÖR, rörsocker, stärkelsemix (modifierad stärkelse (E1412, E1422), socker, majsstärkelse, dextrose).

Kan innehålla spår av: soja, nötter, jordnötter och sesamfrö.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.