89.-

Caesarsallad

med kyckling och kycklingbacon Hickory

Allergener
Caesarsallad

Spannmål

Mjölk/ Laktos

Dressing

Mjölk/ Laktos

Ägg

Senap

Fisk

Svavel-dioxid/sulfit

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Kyckling: Kyckling*, salt, glukossirap, kryddor (paprika, socker, lök, rosmarin, svartpeppar, vitlök, spiskummin), potatisstärkelse, stabiliseringsmedel E451, E450, paprikaextrakt, antioxidationsmedel E301. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige

Kycklingbacon Hickory: Kycklingkött*, salt, bindväv från kyckling*, druvsocker, stabiliseringsmedel (E450), antioxidationsmedel (E301, E331), rosmarinextrakt, konserveringsmedel (E250).
*Fött, uppfött och slaktat i Sverige

Parmesan: Opastoriserad MJÖLK, salt(~1,6%), löpe.

Krutonger: VETEMJÖL, solrosolja, LAKTOS , salt , jäst.

Dressing: Vatten, rapsolja, vinäger, ÄGGULA, socker, GRANA PADANO (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel (E1105 (ÄGG))), SILLFILÉ, salt, SENAPSFRÖ, ättiksprit, vitlök, svartpeppar, chili, kryddextrakt, aromer, konserveringsmedel (E202, E211, E224 (SULFIT)), förtjockningsmedel (E415), antioxidationsmedel (E330).

Roman sallad, Cocktailtomat, Rödlök, Ärtskott.