Brodal

Pizza med kycklingfilé och bacon
Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.

Tomatsås: Tomater (60%), tomatjuice (40%), salt surhetsreglerande medel: citronsyra.

Ost: MJÖLK, salt, potatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.

Kycklingfilé: Kycklingbröstfilé, potatisstärkelse, salt, rapsolja, kryddor och kryddextrakt (cayenne, koriander, ingefära, paprika, peppar, spiskummin, vitlök), glukossirap, stabiliseringsmedel (E451, E450), lök, kycklingbuljong, jästextrakt, antioxidationsmedel (E301).

Bacon: Griskött, vatten, nitritsalt(konserveringsmedel E250), salt(klumpförebyggande medel E535), rökarom, stabiliseringsmedel E451, socker.

Parmesan: Opastoriserad MJÖLK, salt, löpe.

Extra virgin olivolja, roman sallad, oregano,

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.