Paj Blåbär med vaniljvisp

Allergener
Blåbärspaj

Spannmål

Mjölk/ Laktos

Ägg

Nötter

Vaniljvisp

Mjölk/ Laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

BLÅBÄRSPAJ: Blåbär ,BAGERIVETEMJÖL (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, malt av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), socker, mandelmassa (socker, SÖTMANDEL, vatten, glykos, invertsocker, konserveringsmedel (E202)), vatten vegetabilisk olja (raps), vegetabilisk olja (kokosnöt) HAVREGRYN, MJÖLKPROTEIN, modifierad stärkelse, fullhärdad rapsolja, HELÄGGSPULVER, vegetabiliskt fett (kokos), bakpulver:(E450, E500, majsstärkelse), konserveringsmedel (E202), salt, arom (vanilj), färgämne (E160a, E101), arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330), 29% Blåbär, ursprung EU

VANILJVISP: SKUMMJÖLK, socker, härdat kokosfett, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E472b, E472e), förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), naturlig vaniljarom, arom, färgämne (karotener). Vaniljvispen är laktosfri.