Gluten
Mjölk/ laktos
Ägg
VÅFFLA: Vatten, VETEMJÖL, ÄGG, rapsolja, margarin (rapsolja, salt), socker, jäsningsämne (monokalciumfosfat, natriumbikarbonat, ammoniumbiarbonat), MALTEXTRAKT, HELMJÖLKPULVER, salt, naturliga aromer.
SYLT: Vatten, socker, äpple, jordgubbar, svartvinbär, stabiliseringsmedel (pektin), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (E202,E211).
GRÄDDE: Emulgeringsmedel: E471, stabiliseringsmedel karragenen
Florsocker (socker, 2% potatisstärkelse)
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.