Belgisk Våffla.

med sylt & grädde.
Allergener
Belgisk Våffla med sylt & grädde

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

VÅFFLA: Vatten, VETEMJÖL, ÄGG, rapsolja, margarin (rapsolja, salt), socker, jäsningsämne (monokalciumfosfat, natriumbikarbonat, ammoniumbiarbonat), MALTEXTRAKT, HELMJÖLKPULVER, salt, naturliga aromer.

SYLT: Vatten, socker, äpple, jordgubbar, svartvinbär, stabiliseringsmedel (pektin), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (E202,E211).

GRÄDDE: Emulgeringsmedel: E471, stabiliseringsmedel karragenen

Florsocker (socker, 2% potatisstärkelse)

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.