Belgisk Våffla.

med jordgubbssylt & grädde.
Allergener
Belgisk Våffla med jordgubbssylt & grädde

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

VÅFFLA: Vatten, VETEMJÖL, ÄGG, rapsolja, margarin (rapsolja, salt), socker, bakpulver (E341, E500, E503), MALTEXTRAKT, MJÖLKPULVER med full grädde, salt, naturlig smakämne.

JORDGUBBSSYLT: Jordgubbar, socker, vatten, stabiliseringsmedel (pektin), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (E202, E211). 35 g jordgubbar och totalt 29 g socker (varav 26 g tillsatt) per 100 g sylt.

GRÄDDE: GRÄDDE,  emulgeringsmedel: E471; konsistensgivare: karragenan.

Florsocker (socker, 2% potatisstärkelse)

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.