Ätran

Pizza med svampcréme och parmesan
Allergener
Ätran

Gluten

Mjölk/ laktos

Ingredienser

PIZZABOTTEN: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.
OST: MJÖLK, salt, potatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.
SVAMP CRÈME:  Svamp i varierande proportion 74% (champinjon och ostronskivling), solrosolja, salt, potatisflingor, örtkryddor, kryddor, jästextrakt, tryffelarom, surhetsreglerande medel E330. Pastöriserad GRÄDDE, Laktasenzym, syrningskultur. Extra jungfruolivolja 99%, tryffelarom.
PARMESAN: Opastöriserad MJÖLK, salt, löpe.
ÖVRIGT: Skogschampinjon, Silverlök, Gräslök.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.