Äppelsmulpaj

med vaniljsås

Allergener
Äppelsmulpaj

Spannmål

Vaniljsås

Mjölk/ Laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

ÄPPELPAJ: Äpplen (54,5%), MJÖL (VETE), socker, vegetabiliska oljor och fetter (palm, raps, solros), vatten, modifierad stärkelse,
inverteratsocker, bakpulver (E450, E500), salt, emulgeringsmedel (E471), stärkelse (VETE), naturlig arom, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl, xantangummi).

Kan innehålla spår av: Ägg, Sojabönor, Mjölk, Mandel, Hasselnöt, Pekannöt, Pistaschmandel och Valnöt.

VANILJSÅS: SKUMMJÖLK, socker, härdat kokosfett, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E472b, E472e), förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), naturlig vaniljarom, arom, färgämne (karotener). Vaniljsåsen är laktosfri.