Äppel-Kanelmuffin

Allergener
Äppel-Kanelmuffin

Gluten

Ägg

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Socker, VETEMJÖL, ÄGG, rapsolja, äppelfyllning 11,5% [äpple 9%, glukos-fruktossirap, socker, modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel (E330), antioxidant (E300)], äppelbitar (EU) 5%, modifierad majsstärkelse, ÄGGVITEPULVER, VASSLEPULVER (MJÖLK), bakpulver (E450, E500), salt, majsstärkelse, linfrömjöl, risstärkelse, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E477), kanel, kryddor, förtjockningsmedel (E415), kryddextrakt, naturlig arom.

Kan innehålla spår av soja, hasselnötter, mandel, valnötter, pekannötter, pistagenötter, makademianötter, sesamfrön.

 

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.