Ängaberg

Pizza med fetaost, soltorkad tomat, oliv och paprika
Allergener
Ängaberg

Gluten

Mjölk/ laktos

Svavel-dioxid/sulfit

Ingredienser

Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), MALTMJÖL av KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.

Tomatsås: Tomater (60%), tomatjuice (40%), salt surhetsreglerande medel: citronsyra.

Ost: MJÖLK, salt, potatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.

Soltorkad tomat: Soltorkade tomater, vatten, ättika, salt, aromer, antioxidant: NATRIUMMETABISULFIT E 223, vitlök, kryddor, rapsolja.

Paprika (80%), solrosolja, salt, socker, vitlök, oregano, lök, persilja, surhetsreglerande medel: citronsyraantioxidant: askorbinsyra.

Fetaost: Pastöriserad MJÖLK (får och get), havssalt, mjölksyrakultur, vegetabiliskt

Kalamataoliver: vatten, salt, vinäger, olivolja.

Extra virgin olivolja, torkad oregano, färsk ruccola.

 

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.