79:-

Ängaberg

Pizza med soltorkad tomat, halloumi och sparris
Allergener

Gluten

Sojabönor

Mjölk/ laktos

Svavel-dioxid/sulfit

Ingredienser

 

Pizzabotten:

VETEMJÖL, SOJAMJÖL (GMO fri), DURUMVETEMJÖL, surdeg (VETEMJÖL, vatten, jäst), rismjöl, naturliga smakämnen, vatten, surdegsstart 5% (VETEMJÖL, vatten surdegskultur), salt, solrosolja.

Tomatsås:

Tomater (60%), tomatjuice (40%), salt surhetsreglerande medel: citronsyra.

Ost:

MJÖLK, saltpotatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.

Soltorkad tomat:

Marinerade soltorkade tomater 82% (soltorkade tomater, vatten, ättika, salt, aromer, antioxidant:  NATRIUM METABISULFIT E 223), vitlök, kryddor, rapsolja.

Halloumi:

MJÖLK (ko,får,get), havssalt, vegetabiliskt ystenzym, mynta.

Sparris, extra virgin olivolja, torkad oregano, färsk ruccola.

 

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas