Tillbaka
Vårens trendigaste växter!

Vårens trendigaste växter!

Den 1 februari 2019

Tillbaka

Spökträd

149:-

Ljusstake

7995

Ljusstake

7995

Spökträd

149:-

Trenderna kommer och går när det kommer till det mesta, och krukor och växter är inget undantag. Nu är det helrätt att förvandla hemmet till en grönskande djungel och många klassiska ”mormorsväxter” får ett uppsving och blir trendiga blickfång. Vi tipsar om de bästa växtfynden som väntar i varuhuset just nu!

Kaktus från

99:-

Kruka ansikte

4995

Kaktusen finns i en mängd storlekar och varianter, och alla är de lika trendiga just nu. Ställ dem gärna i en liten grupp med matchande krukor. Kaktusen är en riktigt tålig växt som trivs i rumstemperatur året runt och behöver inte vattnas särskilt ofta.

Rosenskärm

7995

Kruka

189:-

Den pampiga Rosenskärmen är ett riktigt blickfång med sina stora rosa blommor som hänger i klasar från växten. Visst är den fin tillsammans med vår guldfärgade kruka med båge? Rosenskärmen trivs i ljusa rum med hög luftfuktighet, men gillar inte direkt solljus.

Kottepalm

129:-

Kruka Wheel

3995

Här har vi en växt som, sitt exotiska utseende till trots, trivs på mer skuggiga platser i hemmet. Kottepalmen passar med andra ord perfekt när du vill skapa en liten grön oas i rum dit solens strålar inte riktigt når.

 • Apkruka

  99:-

 • Elefantöra

  3995

 • Kumquat

  169:-

 • Fjädersparris

  2995

Citronträd

249:-

Kruka

149:-

Få saker andas sommar, sol och livfullhet som ett dignande citronträd! Vill du få en känsla av medelhavsköket hemma är det perfekt med ett citronträd på köksbänken. Ta hand om trädet med hjälp av mycket växtnäring och rätt fukthalt i jorden.

Blomsterananas

8995

Kruka

6995

Visst är det härligt med lättskötta växter? Den effektfulla Blomsterananasen är tålig och har inga problem med vår torra inomhusluft. Den blommar dessutom i hela 1-2 månader med sin stora, rosa blomma. Den solgula krukan finns i köpa i tre olika storlekar från vecka 8.

Sjögräskorg

99:-

Fiolfikus

699:-

Fiolfikusen är kanske den trendigaste av alla växter just nu! Överlag är träd och gröna växter på stam otroligt poppis att använda i inredningen. Att få tag på en fiolfokus av den här storleken är inte det lättaste, men nu finns de faktiskt i varuhuset till riktigt bra pris. Skynda att fynda!