Tillbaka
Så stylar du baddräkten

Så stylar du baddräkten

Den 20 juni 2018

Tillbaka

Satsa på en baddräkt i sommar och pricka av en av årets stora beachtrenden. Här visar vi hur du kan styla vår snygga baddräkt från Gekås damavdelning.

Baddräkten är trendigare än någonsin och strandlooken går att variera i oändlighet med olika accessoarer. På vår damavdelning finns just nu denna baddräkt i enkel och klassisk design med djup ringning i ryggen. Tillsammans med rätt accessoarer kan du styla den för att matcha just din strandstil. Runt om i varuhuset hittar du perfekta accessoarer för en dag på stranden.

 

Baddräkt från Gekås UllaredEn svart baddräkt är klassiskt snyggt och blir aldrig omodern. Just nu är det helrätt att matcha med något leopardmönstrat som pricken över i:et. Och vad passar väl bättre än en scarf, som är en annan av sommar stora trender. Bär den som en snygg håraccessoar som både skyddar mot solen och är en snygg detalj i frisyren. Addera en praktisk väska med plats för det viktigaste och ett par retroinspirerade solglasögon och outfiten är komplett.

 

Baddräkt från Gekås Ullared

Vår populära baddräkt med djup ringning i ryggen finns även i en vinröd nyans. Den är perfekt att matcha med toner av brunt och beige som är helrätt i modebilden sommaren 2018. För lite extra rivierakänsla kan du matcha med en klassisk solhatt med dekorativt svart band runt brättet.