Tillbaka
Kläder efter väder!

Kläder efter väder!

Den 4 maj 2018

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Fyll barnens garderob med funktionella ytterplagg så kan de vara ute och härja i ur och skur. På barnavdelningen finns massor av färgstarka plagg som tål både väder, vind och fartfyllda lekar.

Behöver barnen nya ytterplagg och funktionella accessoarer så finns allt under ett tak hos oss på Gekås Ullared. Här hittar du enkelt och snabbt regnkläder, overaller, skaljackor, fleece och softshell för alla åldrar. Vi har även gott om mössor, vantar och andra accessoarer som passar perfekt när det vankas lek utomhus.

Funktionella regnkläder för härligt vattenplask

Låt barnen plaska och göra geggamoja bäst de vill. Vi har kläderna som tål leken!

Jackor som står emot regn och vind

En jacka i softshell står emot lite regn och vind och har en fantastisk andningsförmåga och fukttransport.

Barnsligt fina mönster och färger

Barn älskar färg och detta finns i massor på vår barnavdelning! Dessa regnoveraller och vindjackor syns bra och är roliga att bära.

Ytterkläder för både stora och små

På Gekås hittar alla barn något som passar! Rejäl vindjacka och gosig fleece finns att fynda.

1/3

På med regnsetet och ut och busa! I år har vi tagit fram en serie regnset i nedtonade färger som är både snygga och praktiska.

2/3

Sätt ihop ett eget set med tuff jacka och enkla regnbyxor. Hos oss hittar du även mössor och andra värmande accessoarer för barn i alla åldrar.

3/3

Softshelljackorna finns i massor av fina färger. Den limegröna är riktigt fin och syns dessutom på långt håll när barnen är ute och leker.