Tillbaka
Hitta rätt väska för resan!

Hitta rätt väska för resan!

Den 22 februari 2019

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING

Trolley champagne

549:-

Trolley rosa

249:-

Trolley champagne

549:-

Trolley rosa

249:-

Att resa och upptäcka världen är fantastiskt! Oavsett om du planerar solsemester, storstadsresa eller hotellhelg har vi rätt väska för din packning. Vi bjuder på smakprov från sortimentet och guidar dig bland praktiska trolleys, barnväskor, weekendbags och trendiga necessärer.

Trolley

449:-

En hård trolley i lättviktsmaterial är den perfekta resväskan när du ska flyga. Packningen ligger i säkert förvar och skadas inte när det lastas. Trolleyn Verage finns i tre färger: svart, champagne och rosa. Storlek 55 cm, 67 cm och 77 cm. På bilden visas mellanstorleken.

Skinnbag

699:-

Med en klassisk och rustik weekendväska i skinn fixar du lätt en trendig look som passar för storstadssemestern. En väska i äkta skinn är en investering som håller länge och bara blir snyggare med åren.

Necessär

109:-

Ingen packning är komplett utan en välfylld necessär. Satsa på en praktisk modell i en storlek som passar din packning. Denna variant i skinnimitation är en perfekt present att ge bort tillsammans med några lämpliga groomingprodukter.

Bagagetag

995

Se till att alltid förse din resväska med uppdaterade kontaktuppgifter innan du beger dig ut i världen. En bagagetag är dessutom en snygg detalj på väskan som gör den lite enklare att känna igen i mängden.

Barntrolley

249:-

Klart att barnen ska ha egna resväskor! På vår väskavdelning finns både trolleys, ryggsäckar och necessärer med barnens alla favoritfigurer. Denna modell från Pick & Pack har måtten 45x20x32 cm, rymmer 28 liter och väger 2,5 kg.

 • Ryggsäck

  129:-

 • Necessär

  3995

 • Ryggsäck

  129:-

 • Necessär

  3995

Bag från

139:-

Snygga, trendiga och praktiska – dessa bags passar lika bra på weekendresa som till gymmet eller skolan. De neonfärgade detaljerna är en cool kontrast till det grå tyget.

Necessär från

3995

Sammet är fantastiskt trendigt just nu och man hittar materialet inom både mode, inredning och accessoarer. På Gekås väskavdelning finns trenden representerad av quiltade necessärer som dessutom prickar in vårens trendiga färgskala.

Trolley

399:-

Satsa på en resväska i annorlunda färg så går det lekande lätt att hitta den på bagagebandet. Denna modell är expanderbar, lättmanövrerad och utrustad med kodlås. Trolleyn finns i svart, röd och mintgrön. Mått 52 cm, 63 cm och 73 cm. På bilden visas mellanstorleken.