Tillbaka
Hitta guldkornen till höstgarderoben!

Hitta guldkornen till höstgarderoben!

Den 29 augusti 2018

Tillbaka

Nu har höstterminen dragit igång för barn i alla åldrar. Och här på Gekås har vi fyllt barnavdelningen med snygga höstplagg som passar perfekt för både lek och korridorshäng. Passa på att shoppa höstgarderoben till fyndpris!

Bland barnkläderna här på Gekås Ullared finns hösten alla modetrender representerade. Du kan pricka av allt ifrån täckjackan i metallic och sammetskepsen till tröjor med maffiga tryck och jeans i rätta modellen.

I detta modereportage visar vi kläder från tre olika storlekskategorier: 68-86, 92-128 och 134-140. Låt dig inspireras inför höstens shoppingtur till Ullared.

 

Vad passar väl bättre till hösten än en klassisk, kabelstickad tröja? Matcha med blå denim i både skjorta och byxor.

 

Mjuka leggings och en klänning med vidd är ett perfekt lekplagg. De roliga katterna gör den till en favorit hos barnen.

 

I varuhuset har vi allt du behöver för att fylla barnens höstgarderober med de senaste trenderna. Bunkra upp med denim, ytterplagg och värmande accessoarer för höstterminen.

 

Matchande set är helt rätt just nu! Här är det mjuka byxor med revärer som matchas med en sweatshirtklänning i samma blekrosa nyans.

 

Snygga basplagg, spännande material och coola tryck. Tröjor i alla storlekar, material och stilar väntar i varuhuset!

 

Armégrönt är en färg att hålla utkik efter denna säsong. Addera den på en finstickad baströja eller en tuff t-shirt med tryck.

 

Gammelrosa är en annan av årets färger! Extra rätt blir det på en täckjacka med dragkedjor i roséguld. Mössa och vantar som matchar finns det gott om.

 

Stickade tröjor, ytterplagg och accessoarer. Passa på att ladda upp inför höst och vinter med plagg som håller barnen både torra och varma.

 

I varuhuset hittar du alla hösten nyckelplagg till det lilla modelejonet. Täckjacka i guld och sweatshirt med coola katter är två grymma fynd.

 

Rusta för regn! För höstens alla utflykter har vi fodrade regnset som tål det mesta.