Tillbaka
Glenn Strömberg Collection SS20

Glenn Strömberg Collection SS20

Den 21 februari 2020

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Nu är det dags för lanseringen av Gekås Ullareds tredje kollektion designad av Glenn Strömberg. Här hittar du Glenns signaturstil men också spännande nyheter som en dammigt rosa nyans, nya tryck och spännande accessoarer – allt gjort med en stor dos italiensk kärlek.

Kavaj

799:-

Kavaj 799 kr / Långärmad skjorta 299 kr / Byxa 299 kr / Skjorta 249 kr.

 

Säsongens kollektion går i en stil som Glenn och många av Gekås manliga kunderna verkar ha gemensamt: Snyggt och okomplicerat. Avslappnat och välklätt. Och förstås: kvalitet till bästa pris.

Jeans 399 kr / Skjorta 299 kr / Tröja 249 kr.

 

”Förra året var vi lite försiktiga och satsade på en större del basplagg i både vår- och höstkollektionen. Men kunderna har tydligt visat att de är öppna för lite mer vågade kläder. Moget men ändå trendigt, och så får det gärna hända lite med mönster, detaljer och strukturer.”

Steve Andreasson, Inköpare Gekås Ullared

Kavaj 799 kr / Skjorta 299 kr / Jeans 399 kr / Scarf 149 kr.

 

”Inför varje lansering får jag frågan om vilka som är mina personliga favoritplagg. I år är det extra svårt att svara, för jag gillar verkligen allt. Allt! Skjortorna sitter perfekt, tyget i våra chinos är helt grymt, de blommiga skjortorna känns helt rätt och accessoarerna är precis min stil”. – Glenn Strömberg

Tröja

249:-

Jeans 399 kr / Skjorta 299 kr / Tröja 249 kr.

Byxa 299 kr / Skjorta 249 kr.

 

I vårens kollektion hittar man fler mönstrade T-shirtar, bland annat en småmönstrad variant med roliga illustrationer med inspiration från fotbollen, maten, modet och livet i Italien. Vi har förstås även kvar våra populära badbyxor, shorts och pikétröjor i flera färger, allt det som vi vet att kunderna ser fram emot att hitta hos oss!

Skjorta

299:-

Shorts 249 kr / T-shirt 149 kr / Skjorta 299 kr / Tröja 249 kr.

 

SE HELA KOLLEKTIONEN HÄR!

Behind the scenes-bilder från fotograferingen för Strömberg Collection SS20 på Auktionsverket Kulturarena i Göteborg.