Tillbaka
Finklädd till midsommar

Finklädd till midsommar

Den 15 juni 2018

Tillbaka

Solen skiner och midsommarafton väntar runt hörnet! Ett gyllene tillfälle för alla barn att klä sig lite extra sommarfint. Vi har outfits som matchar blomsterkransen perfekt!

På midsommarafton är det nästan tradition med vit klänning och just detta har vi förstås laddat upp med på Gekås barnavdelning. Från den verkliga finklänningen med flera lager tyg till en lite mer lekvänlig modell med fina broderier. Till pojkarna har vi allt från kostym till shorts och färgglada skjortor. Alla plagg finns i storlek 92-128.

 

Klänningar hittar du i alla former på Gekås barnavdelning. Dessutom har vi massor av accessoarer att matcha med, som detta diadem med vita prästkragar.

 

Finns det något sötare än barn i kostym? Denna blå modell passar perfekt till såväl midsommarfirande som bröllop och andra sommarkalas.

 

För dig som gillar en lite tuffare midsommarlook finns det gott om jeans och fina toppar. Med blomsterbrodyr på denimen och någon matchande accessoar blir det extra sommarfint.

 

Firar ni fartfylld midsommar med mycket lek och bus? Då kan jeansshorts och rutig skjorta vara den perfekta kalasstassen. Satsa på någon fin färg!

 

En riktig sommardröm är denna klassiska, vita klänning med tyg i flera lager. Passar fint även på den lilla brudnäbben!