Tillbaka
Fartfylld vinterlek med Stiga

Fartfylld vinterlek med Stiga

Den 28 november 2018

Tillbaka

Snowracer

599:-

Snowracer

599:-

Se upp i backen! Vintern står för dörren och vi håller tummarna att det blir en härlig säsong med massor av snö och hisnande lek i backar och spår. Med Stigas fartfyllda snöleksaker tar du vinterleken till en ny nivå!

Stiga Sports är det svenska företaget som startade sin resa 1944 med tillverkning av bordtennisprodukter. Idag har de vuxit stort och utbudet breddats med sportartiklar för både utom- och inomhuslek. Är du på jakt efter nytänkande, fartfyllda och säkra vinterleksaker av bra kvalitet är Stiga ett givet val. På vår hobby- och fritidsavdelning kan du fynda allt från klassiska snowracers och pulkor till moderna snömadrasser, snowkicks och snowboards. Perfekt för en aktiv vinter utomhus!

Pulka

6995

Stigas klassiska pulka är perfekt för alla barn som vill utforska den snölagda backarna. Handtag med broms och reflex bak gör pulkan trygg och säker.

Snowkick

279:-

I vinter byter vi ut kickbikens hjul mot skidmedar och swishar nerför backen! Med snowkicken kan du hoppa, göra trix och styla även i mindre backar.

Hjälm

279:-

Säkerheten först, hjälm är så klart ett måste för alla åkare i backen! Stigas lekhjälm Play klarar upprepade stötar och att bli slängd på marken. Den har även grönt säkerhetsspänne och ventilation för att göra den mindre varm att ha på sig.

 • Åklapp

  2995

 • Åklapp

  2995

 • Åklapp

  2995

 • Åklapp

  2995

Snömadrass

249:-

Med snömadrassen går det med en hisnande fart nedför backen. Stigas snömadrasser är tillverkade i slitstarkt material med bra glidegenskaper och är dessutom mjuka och bekväma att sitta på.

Snowracer

599:-

Stigas snowracer är en klassiker som roat både barn och vuxna i generationer. Med ratten styr du säkert i kurvorna och dragkasetten gör det enklare att dra snowracern upp för backen. På Gekås hittar du Stigas snowracer i rosa och rött.

Snowboard

149:-

Som första snowboard är Stigas modell Wild perfekt. Fästena är enkla att justera efter storleken på skorna och brädan passar speciellt bra för mindre backar.

 • Babypulka

  149:-

 • Snömadrass

  249:-

 • Snowracer

  499:-

 • Snow rocket

  179:-