Tillbaka
Dags att fira Mors dag!

Dags att fira Mors dag!

Den 20 maj 2021

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

På söndag 30 maj är det Mors dag – ett perfekt tillfälle att fira alla härliga mammor i vår närhet. Uppmärksamma henne med en rolig bok, ett blomsterarrangemang eller en nagelbehandling. Vi tipsar om de bästa presenterna som väntar i varuhuset just nu!

Elizabeth Arden Green Tea Showergel 500 ml 99 kr / Elizabeth Arden Green Tea Body lotion 500 ml 99 kr / Elizabeth Arden Green Tea Parfym 50 ml 129 kr

Väldoftande och vårdande produkter från det ikoniska hudvårdsvarumärket Elizabeth Arden. Skäm bort mamma med shower gel, body lotion och parfym med doft av grönt te och citrusfrukter.

Bok ”Bubblor” 59,95 kr / Bok ”Prosecco är livet” 49,95 kr / Bok ”Till den bästa mamman i världen” 39,95 kr

En bok är alltid en uppskattad present! Ge bort boken ”Bubblor” eller ”Prosecco är livet” som båda ger läskande drinkinspiration inför sommaren. Eller visa extra omtanke med titeln ”Till den bästa mamman i världen”.

Linneskjorta 179 kr

Kanske skulle mamma uppskatta att få ett nytt tillskott i sommargarderoben? Den vita linneskjortan är en av säsongens verkliga it-plagg och en superbra presentidé till Mors dag.

Blomsterarrangemang med kruka 149 kr

Ett vackert blomsterarrangemang som kan pryda uteplatsen eller trappan blir garanterat en uppskattad present. På vår växtavdelning Gröna Rummet finns massor växtliga presenter att välja mellan.

Padelkjol 149 kr / Padelpiké 129 kr / Padelbollar 3-pack 49,95 kr / Padelrack Dunlop Omega Tour 399 kr

För den padelspelande mamman är racket, bollar och träningskläder perfekta presenter att ge på Mors dag. På sportavdelningen finns massor av sportiga produkter att välja mellan.

Mugg 39,95 kr

Uppskattning som varar länge! En mugg med fin text för mamma att dricka morgonkaffe ur. Du hittar den på Till hemmet-avdelningen.

Fotfil 8,95 kr / Fotsalt 22,95 kr /Fotkräm 29,95 kr / Nourishing fotmask 29,95 kr / Exfoliating fotmask 14,95 kr / Nagellack 1-pack 49,95 kr

Nu är det säsong för fotfix inför sommaren och sandalsäsongen! Ordna ett hemma-spa för mamma eller ge bort ett härligt kit med fotvårdsprodukter för hemmabruk.

Axelremsväska 139 kr

Satsa på en cool väska i Mors dag-present! På vår väskavdelning i varuhuset finns massor av modeller i olika färger, storlekar och stilar.

Nagelbehandling från 199 kr / Lashlift 395 kr / Browlift 295 kr

Visste du att Salongen på varuhusets tredje plan erbjuder både nagelbehandlingar, lashlift och browlift? Passa på att skäm bort mamma med en proffsig behandling vid nästa shoppingtur!