Tillbaka
Boka höstens evenemang i Ullared

Boka höstens evenemang i Ullared

Den 7 augusti 2023

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Fartfylld krogshow, intim livespelning eller stand up med komiker från den svenska humoreliten? Höstens fullspäckade evenemangskalender ger dig möjlighet att kombinera shopping i varuhuset med underhållning, god mat och avkopplande övernattning. Kort sagt en lyxig minisemester med det bästa av två världar. Boka redan nu för att säkra höstens härligaste shoppingupplevelse!

Wallmans intar Ullared igen

För tredje gången återkommer Wallmans med sin mycket eftertraktade hitshow. Gästerna kan förvänta sig en oförglömlig kväll med underhållning fylld med hög energi, glädje, skratt och humor. Njut av en utsökt trerätters middag medan Wallmans proffsiga ensemble framför imponerande gruppnummer och soloframträdanden både på scen och vid ditt bord.

Föreställningen pågår i Eventhallen fredag 15 & lördag 16 september.
Boka mat- och showbiljetter, eller välj ett lyxigt boendepaket med övernattning på Hotellet eller i Gekåsbyn.
Boka nu – först till kvarn gäller!

Pris från 895 kr/person.

Läs mer & boka biljett

Boka boendepaket med showbiljett

Ullared Live

Det finns få saker som väcker så mycket känslor som musik. Missa inte chansen att ta del av en exklusiv konsert med din favoritartist som ett perfekt avslut på en lång shoppingdag. Under ett antal tisdagar fyller vi restaurang Innergården´s harmoniska miljö med sång och musik, förväntansfulla gäster och god mat då Sveriges artistelit gästar Ullared.
I konsertbiljetten ingår en 2-rätters middag med kaffe.

ULLARED LIVE erbjuder endast ett begränsat antal biljetter till varje tillfälle – Skynda att boka!

Pris från 695 kr/person.

Läs mer & boka biljett

Boka boendepaket med konsertbiljett

Ullared Krogshow

Årets mest shoppingsäkra nöjesupplevelse är tillbaka med en spektakulär show med fenomenala artister, god mat och en fantastisk mix av sång, dans och humor. Idol-finalisten Mollie Minott är en av stjärnorna på scenen som kommer att förtrolla dig med sin otroliga röst. Tillsammans med resten av det talangfulla teamet bjuds du på en kväll full av underhållning, med en lagom dos av galenskap.

Årets upplaga av Ullared Krogshow har premiär lördag 14 oktober och spelas i Eventhallen varje fredag och lördag fram till lördag 2 december (ej 3-4 november).
Till showen njuter du av en trerättersmeny signerad Peder & Co.

Boka dina biljetter med eller utan boende redan idag och säkra din plats för en oförglömlig vistelse i Ullared.
Pris från 895 kr/person.

Läs mer & boka biljett

Boka boendepaket med showbiljett

Asgarv

Dom är snabba, fräcka och fenomenala på att locka dig till skratt. Sätt guldkant på din shoppingtur och boka in en extra rolig after shopping upplevelse då några av Sveriges främsta komiker intar Ullared. Varmt välkommen till Asgarv!

Boka dina biljetter med eller utan boende redan idag och säkra din plats för en oförglömlig vistelse i Ullared.
Pris från 299 kr/person.

Läs mer & boka biljett

Boka boendepaket med biljett

Hotellet

Endast 250 meter från varuhuset hittar du Hotellet med sina 264 rum, två hotellrestauranger och konferensmöjligheter för upptill 130 personer.

I september 2022 slog vi upp portarna för en ny del av hotellet där en gångbro förbinder de båda hotellbyggnaderna med varandra. I den nya delen finns dubbelrum i jordnära färger, naturliga material och lekfull design. I den ursprungliga delen av Hotellet har vi en mix av tvåbäddsrum och fyrbäddsrum för familjen eller kompisgänget.

Hotellet har två hotellrestauranger, Innergården och Matsalen. Här kan du avsluta shoppingdagen med god mat och dryck i härliga miljöer.

Våra övernattande gäster tilldelas rum i båda hotellbyggnaderna men vi ger alla möjlighet att lämna önskemål om placering i vid bokningen.

4-bäddsrum (bild 1)
I 4-bäddsrummen finns tv, svalskåp och möjlighet att fixa kaffe, te och duka för fika. Badrum med toalett och dusch.
Alla rum har två enkelsängar och i dessa rum med plats för upp till fyra personer finns en nedfällbar våningssäng.

2-bäddsrum (bild 2)
I 2-bäddsrummen finns tv, svalskåp och möjlighet att fixa kaffe, te och duka för fika. Badrum med toalett och dusch.
Alla rum har två enkelsängar.

I den härliga hotellrestaurangen finns det gott om utrymme att slå sig ner och äta frukost, samlas för grupparbete på konferensen eller lite mingel framåt kvällen.

Läs mer och boka här

Boendeerbjudande ”Sensommar i Ullared”

Sommarens intensiva turistsäsong har lagt sig och morgonluften är krispigt frisk. En perfekt tid att få shoppingbehovet stillat och höstens förråd påfyllt. Just nu erbjuder vi ljumma sensommarpriser på boende på Hotellet och i Radstuga i Gekåsbyn inklusive frukost.
Erbjudandet gäller boende med ankomst måndag till onsdag mellan 2023-08-28 – 2023-09-30.

Först till kvarn gäller!

Pris från 224 kr/person.

Läs mer & boka

Hotell Ulla

Ett par kilometer från varuhuset ligger Hotell Ulla, ett prisvärt övernattningsalternativ för dig som själv vill välja standard. Välj mellan hotellstandard eller vandrarhem och gör dina tillval efter budget.

På Hotell Ulla finns 200 bäddar i totalt 57 rum. Du kan själv välja prisklass på din övernattning eftersom det finns två delar, en hotelldel med 24 rum och en vandrarhemsdel med 33 rum.

Hotellrum
Pris från 332 kr per natt inkl. frukost.
Rum med plats till upptill 3 personer. Rummen har egen dusch och toalett på rummet. Slutstäd och sänglinne ingår.
Prisexempel gäller 3 personer i delat hotellrum.

Vandrarhem
Pris från 274 kr per natt inkl. frukost.
Rum med plats till upptill 4 personer, rummen har gemensam dusch och toalett i korridoren. Ta med eget sänglinne.
Prisexempel gäller 4 personer i delar vandrarhemsrum.

I priset ingår frukostbuffé för alla som övernattar samt Wifi och parkering. Husdjur är tillåtna i alla rum men inte i gemensamma utrymmen som matsal och reception.

Läs mer och boka här

Boendeerbjudande ”Mitt i veckan”

Shoppa, bo, ät och umgås på vardagar då kundtrycket i varuhuset oftast är något lägre än på helgerna. Välj ankomstdag tisdag – torsdag och få ett riktigt prisvärt boende med frukost inkluderad*, så du kan fokusera på att shoppa och umgås!
Vilket boendealternativ passar dig och ditt sällskap bäst? Hotell, vandrarhem, stuga eller camping?
Erbjudandet gäller boende i stuga & camping under perioden 2023-09-17 – 2023-12-17 med ankomst tisdag – torsdag (ej v.44)
och boende på Hotell Ulla 2023-10-03 -2023-11-23 med ankomst tisdag – torsdag (ej v. 44).

Säkra din plats redan idag – erbjudandet gäller endast ett begränsat antal!

Pris från 199 kr/person.

Läs mer & boka

Stugby

I stugbyn hittar du stugor för alla oavsett om ni är ett större sällskap eller reser med husdjur. Nedan har vi samlat de olika varianterna – vilken stuga passar dig bäst?

Boendeerbjudande ”Sköna söndag”

Redo att boka höstens shoppingresa till Ullared? Unna dig och ditt sällskap en övernattning i Skogslängorna i Gekåsbyn. Här får ni ett trivsamt boende där alla bekvämligheter ingår med shoppingen precis runt skogsknuten.

Erbjudandet gäller boende söndag till måndag under perioden 2023-09-17 – 2023-12-17.

Pris från 195 kr/person.

Läs mer & boka

Camping

Gekåsbyns stora campingplats har naturen och varuhuset som närmsta grannar. Våra campingplatser är upp till 100 kvadratmeter stora och har plats för husbil, husvagn, bil och förtält. På vår camping hittar du även plats för att tälta.

Husvagns- och husbilsplats
På vår camping har vi plats för över 500 husvagnar och husbilar. Det finns möjligheter att boka campingplats med eller utan el och alla platser ligger i nära anknytning till moderna servicehus med alla faciliteter som kök, duschar samt tvättmöjligheter.

Läs mer och boka här

Tältplats

Gekås camping erbjuder över 40 tältplatser. Alla tältplatser har plats för en bil och ligger i nära anknytning till servicehus med faciliteter som kök, duschar, toaletter och tvättmöjligheter. Välj med eller utan el till din tältplats.

Läs mer och boka här

Ställplats

Vi erbjuder ställplats för husbilar och husvagnar. Vi har två ställplatser, en för drop in vid Sönneräng centrallager och en förbokningsbar vid Gekåsbyns reception som håller öppet vid behov. Om du har förbokat plats kan du enkelt checka in via Aero Guest på mobilen för att slippa kö vid ankomst!

Läs mer och boka här

Motellet

Motellet i Ullareds centrum bor du bekvämt på 20 m² med egen uteplats och i direkt anslutning till varuhuset. Rummen är utrustade med dusch och toalett, täcke, kuddar och ett pentry med kylskåp, mikro, kaffebryggare och porslin. Här kan du enkelt checka in via mobilen och få tillgång till din digitala nyckel via appen.

Läs mer och boka här

VARMT VÄLKOMMEN TILL ULLARD I HÖST!

BOKA BOENDE

ALLA EVENEMANG