Insektsskydd för hästen

Hästsport

Se till att skydda din häst från flugor och andra insekter under våren och sommaren. På vår hästsportsavdelning har vi laddat upp med alla medel, schampo och huvor du behöver för en smidig sommarsäsong. Här kommer lite tips!

Kommentarer (7)

 1. Pernilla says:

  Skulle ni kunna fixa ett inlägg med olika skötväskor ni har?

  Den 5 maj, 2022 kl. 20:47 | Svara
 2. Anonym says:

  Någon som vet hur mycket ultra shield kostar? 🙂

  Den 26 juni, 2022 kl. 10:12 | Svara
 3. Anonym says:

  Hej. Detta angår inget av produkterna på bilden eller så utan är bara en helt ärlig fråga som jag vill ställa till hästmänniskor som har ännu mer erfarenhet av longering än vad jag har. Jag har börjat longera min skötarhäst då ägaren bad mig göra det lite då och då så han för röra på sig även när jag inte kan rida. Och han longeras just nu i bara grimma och longerlina i ca 20 min. Han går inte dåligt då men skulle vilja få honom att jobba lite mer istället för att bara skritta och trava. Även om böjt spår bygger honom mer än rakt spår så känner jag att han har mer att ge. Vad använder ni för utrustning när ni longerar? Jag vill inte lägga ner jättemycket pengar på utrustning men jag fick en tanke.

  Att man tar ett däckelunderlägg eller ett schabrak och sen en täckesgjord på det. Och att man sen köper en halsförlängare/gummiband som vissa kallar det och sätter på honom och fäster det i täckesgjorden? Och sen kanske jag ska börja ha boots på honom så det inte finns risk att han balltrampar. Jag vet att haslförlängare inte är gjorda för att ha vid longering men kan föreställa mig den utrustningen på honom och ser inget stort fel i det? Men jag frågar er som har bättre koll än mig, finns det något fel i det och kan det skada honom på något sätt? Vill ha råd från kunniga innan jag testar (eller jag är kunnig då jag ridit i 10 år men inom just longering är jag dock en nybörjare) . Har all den utrustningen hemma redan.

  Tacksam för svar 🙏🏻😇

  Den 26 juni, 2022 kl. 20:57 | Svara
  • anonym says:

   Tror att du kanske ska ha antingen kapson eller träns. Du kan ta tränset du brukar rida med om du inte vill lägga pengar på det. Sen om man ska använda någon form av hjälptygel så rekommenderar jag inte att bara ha täckesgjord utan något mer stabilt såsom en longergjord exempelvis. Kostar under 250kr på Gekås om jag inte minns fel. Finns ju även på Hööks för 300kr

   Den 30 juni, 2022 kl. 04:04 | Svara
 4. Anonym says:

  Undrar också vad ultrashield kostar 🙂?

  Den 7 juli, 2022 kl. 09:54 | Svara
  • Svampen says:

   289 kr

   Den 25 juli, 2022 kl. 13:38 | Svara
 5. Bertil Svensson says:

  Vad kostar ridhjälmen längst upp?

  Den 10 maj, 2023 kl. 08:27 | Svara

Lämna ett svar