Presentkort bussubventionering 2024 – Beställning

Här beställer du som är bussresearrangör presentkort för resor till Ullared under perioden 2 januari till 28 februari 2024. Presentkortets värde är 100 kr.

Här beställer du som är bussresearrangör presentkort till dina bussresenärer för resor under januari och februari 2024 till Gekås Ullared. Presentkortets värde är 100 kr. Varje presentkort är unikt och kan bara användas en gång. Presentkorten skrivs ut av er inför resan. Eventuellt överblivna presentkort returneras till oss.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA PRESENTKORT >>

För att ha möjlighet att planera bemanningen i varuhuset ber vi er att föranmäla er ankomst minst två dagar innan avresa. I föranmälan anger ni ankomsttid och avgångstid. När ni föranmält er ankomst kan ni hämta ut Bussbonus-häfte i Kundtjänst med kuponger för mat, fika och andra erbjudanden (gäller endast chaufför och värdinna).
När Kundtjänst är stängt så kan ni vända er till Varubyte utanför Kassalinjen.

Anmälan gör ni enklast till buss@gekas.se
Det går även att ringa och föranmäla er bussresa till Kundtjänst på tel. 0346-375 00 (+46 346-375 00).

Tänk på att ange mailadress och mobilnummer till den som ska skriva ut presentkorten. Vi skickar en länk till presentkorten och för att komma åt mappen med presentkort skickas en kod via SMS.

I mappen finns också voucher som kan delas ut till sent anmälda resenärer. Resenärerna kan då hämta ut presentkort i vår Kundtjänst mot inlämnande av ifylld voucher. Glöm inte heller att lämna in deltagarlista i Kundtjänst.

Tänk på att beställa presentkort i god tid, senast 7 dagar innan ankomst.