För dig som studerar

Intresset för Gekås Ullared är stort från studenter och skolor. Vi får årligen flera hundra förfrågningar om praktik, samarbeten och information till skolarbeten från hela Sverige.

Studiebesök

Gekås erbjuder studiebesök för gymnasieklasser och högre utbildningar på vardagar. Läs mer om våra studiebesök här.

Skol- och projektarbete

Vi får många förfrågningar om vår verksamhet, mycket information finns att läsa här.
Vi har ingen möjlighet att besvara frågor till skolarbeten via mail. För mer fördjupad information kan vi i mån av tid bistå med intervju via telefon.

UF-Företag

Ung Företagsamhet är en fantastisk möjlighet för elever att utveckla sitt entreprenörskap genom att starta och driva UF-företag och Gekås Ullared är en av sponsorerna till organisationen Ung Företagsamhet. Därför går vi inte in och stöttar enskilda UF- företag.

Praktik, LIA och prao

Intresset för Gekås är stort och vi får flera hundra förfrågningar om året från studerande i hela Sverige.

Hos oss har du möjlighet att praktisera och få erfarenhet inom olika verksamheter och en inblick i arbetslivet. Vi kan erbjuda platser för praktikanter i varuhus och lager, i våra restauranger och på vår boendeanläggning. För att praktikperioden skall bli så bra som möjligt för alla inblandade, har vi ett begränsat antal platser och därför måste vi ibland tacka nej.

För elever på högstadie- och gymnasienivå har vi valt att endast erbjuda prao och praktikplats för skolor i Falkenberg och Varbergs kommuner.