Utemöbler 2019

Gekås Ullared storsatsar på utemöbler med hemleverans! Välkomna till vårt showroom i varuhuset där vi presenterar ett brett utbud av loungeset, matgrupper och småmöbler för alla smaker och stilar.

Skapa uteplatsen du alltid drömt om med utemöbler från Gekås Ullared! I vårt specialinredda showroom presenteras ett brett utbud av trädgårdsmöbler med hemleverans.

Sortimentet sträcker sig från loungemöbler, matgrupper och småmöbler till parasoll, hängmattor, dynor och andra tillbehör. Gör din beställning på plats i showroomet och få möblerna hemlevererade inom fem till tio arbetsdagar. Vi levererar till alla adresser inom Sverige och fraktkostnaden avgörs av ditt postnummerprefix.

Sista chansen att handla med hemleverans är söndagen 16 juni. Efter detta kommer du att kunna köpa en begränsad del av sortimentet på plats i varuhuset som du själv tar med dig hem.

Sista chansen för hemleverans!

Passa på att handla utemöbler från vårt specialinredda showroom och få hemleverans inom fem till tio arbetsdagar. Sista chansen att handla med hemleverans är söndagen 16 juni. Efter detta kommer du att kunna köpa en begränsad del av sortimentet på plats i varuhuset som du själv tar med dig hem.

Se alla utemöbler