Utemöbler 2020

Gekås Ullared storsatsar på utemöbler med hemleverans! Välkomna till vårt showroom i varuhuset där vi presenterar ett brett utbud av loungeset, matgrupper och småmöbler för alla smaker och stilar.

Hela sortimentet av utemöbler med hemleverans visas på hemsidan med reservation för slutförsäljning.

Äntligen är det dags att följa upp förra årets stora succé med en ny säsong av utemöbler med hemleverans.

I år har vi maxat varuhuset med hela 700 kvadratmeter showroom som fyllts med allt från loungemöbler i både konstrotting och aluminium, till matgrupper i nästan oändliga kombinationer. Årets sortiment innehåller även tillbehör som parasoller, solsängar, hängmattor, dynor, glasräcken, caféset och möbelöverdrag. Här finns något för alla och självklart till riktiga Gekåspriser. Dessutom har vi i år en storsatsning på grillsortimentet som du hittar bredvid showroomet i varuhuset.

I mitten av februari invigdes vårt showroom för utemöbler och startskottet gick för försäljningen av årets sortiment. Möbelgrupperna finns i ett begränsat antal och vår hemsida visar inte aktuell lagerstatus. Välkommen till varuhuset för att hitta dina favoriter!

Många av våra kunder känner sig oroliga och tillhör riskgrupper. Man vill åka till Gekås Ullared men vågar inte och avstår. Därför ger vi våra kunder just nu möjligheten att köpa våra utemöbler via telefon. Detta gäller endast köp av våra utemöbler med hemleverans under perioden 1 april- 31 juli 2020, så långt lagret räcker. Ring in beställningen på 0346-375 00. Under telefonbeställningen guidas du genom köpet av våra duktiga säljare.