Shoppa nu – betala efter jul

Under perioden 28 september till 31 december har alla Shoppingkortskunder möjlighet att skjuta upp sin betalning i upp till 120 dagar utan ränta och du som tecknar nytt kort får 200 kronor att handla för.

Erbjudandet om uppskjuten betalning gäller inköp gjorda på Gekås Ullared. Kampanjen måste aktiveras på plats i vår Kundtjänst i varuhuset eller vid köp i Glasögonfabriken. Erbjudandet gäller alla som har Shoppingkortet.

Ansök om Shoppingkortet och få 200 kr att handla för

Ansök om Shoppingkortet mellan 28 september till 31 december och få 200 kr i bonus att handla för. Bonuschecken gäller som betalning i hela varuhuset, Hotellrestaurangen, samt på Guld & Silver, Blomstergruvan och Glasögonfabriken som du hittar i Gallerian utanför varuhuset. Bonusen på 200 kronor skickas hem till dig när du fått din kortansökan beviljad. Kortansökan gör du enklast via vår hemsida, men du kan också ansöka om ditt Shoppingkort i Kundtjänst i varuhuset.

Ansök enkelt på vår hemsida

Ansöker du om Shoppingkortet via vår hemsida och signerar med e-legitimation innan den 31 december, får du hem bonusen på 200 kronor tillsammans med ditt Shoppingkort.

Om du gör en ansökan utan att signera med e-legitimation, måste avtalet legitimeras i vår Kundtjänst i varuhuset, därefter får du bonusen hemskickad tillsammans med ditt Shoppingkort.

Shoppa smart med Shoppingkortet

Shoppingkortet är Gekås eget Mastercard som vi erbjuder dig tillsammans med Ecster. Alla inköp du gör med kortet ger dig bonus att handla för hos oss. Som Shoppingkortskund får du även ta del av unika erbjudanden och kampanjer. Kortet finns i fem olika färger: gult, blått, rosa, grönt och svart. Vilken färg är du? Ansök om Shoppingkortet.