Ansök om Shoppingkortet och få 200 kr att handla för

Nu får alla som ansöker om Shoppingkortet mellan 28 september till 31 december 200 kr att handla för hos oss. Med Shoppingkortet samlar du bonuspoäng på allt du handlar och får ta del av unika erbjudanden och kampanjer!

Bonuschecken på 200 kronor skickas hem till dig när du fått din kortansökan beviljad. Ansökan gör du enklast via vår hemsida, men du kan också ansöka om Shoppingkortet i Kundtjänst i varuhuset.

Bonuschecken gäller som betalning i hela varuhuset, på Hotellrestaurangen, samt på Guld & Silver, Blomstergruvan och Glasögonfabriken som du hittar i Gallerian utanför varuhuset.

Shoppa smart med Shoppingkortet

Shoppingkortet är Gekås eget Mastercard som vi erbjuder dig tillsammans med Ecster. Alla inköp du gör med kortet ger dig bonus att handla för hos oss. Som Shoppingkortskund får du även ta del av unika erbjudanden och kampanjer. Kortet finns i fem olika färger: gult, blått, rosa, grönt och svart. Vilken färg är du?

Ansök enkelt på vår hemsida

Ansöker du om Shoppingkortet via vår hemsida och signerar med e-legitimation innan den 31 december, får du hem bonusen på 200 kronor tillsammans med ditt Shoppingkort.

Om du gör en ansökan utan att signera med e-legitimation, måste avtalet legitimeras i vår Kundtjänst i varuhuset, därefter får du bonusen hemskickad tillsammans med ditt Shoppingkort.

Ansök om Shoppingkortet.