Shoppingkortet

Få bonus på alla dina köp oavsett var du handlar! Med Shoppingkortet samlar du bonus och får förmåner och erbjudanden som hjälper dig att shoppa smart. Kortet finns i fem olika färger – gult, blått, rosa, grönt och svart, och du väljer själv vilken färg du vill ha.

Shoppa smart med Shoppingkortet

Shoppingkortet är Gekås Ullareds eget Mastercard som vi erbjuder i samarbete med Ecster. Alla köp med Shoppingkortet upp till 100 000/år ger dig bonuspoäng att handla för och som Shoppingkortskund hos oss får du även ta del av unika erbjudanden och kampanjer.

Samla bonus överallt

Med Shoppingkortet spelar det ingen roll var du handlar, en krona ger en bonuspoäng. När du fått ihop 10 000 poäng får du en bonuscheck med 100 kronor att handla för på Gekås Ullared. Med Shoppingkortet kan du handla vart du än befinner dig i världen, från Ullared i Falkenberg till Kuala Lumpur i Malaysia och alla länder där emellan*.

Flera fördelar med Shoppingkortet

Fikaerbjudande

Under hela juni får alla shoppingkortskunder extra bra pris på vårt fikaerbjudande i Kaffebaren, Sportbaren och Salladsbaren. Betala endast nio kronor för Chokladtårta med dryck, ordinarie pris 29 kr. Priset gäller när du visar upp och betalar med Shoppingkortet. 

Max två per köptillfälle! 

Läs mer om Shoppingkortet