Ny avdelning för sport och träning

Sportsortimentet växer och vi öppnar en ny avdelning på entréplan i varuhuset. Här får kläder, redskap och utrustning en sammanhängande och inspirerande exponering.

 

Under hösten 2020 blir Skandinaviens största varuhus ännu större. Varuhuset växer med 3 000 kvadratmeter vilket bland annat ger plats för en storsatsning på sport och träning.

I sortimentet finns bland annat utrustning för padel, yoga, vintersport, hemmaträning, cykel, golf och bollsport av alla de slag. Varje sport får en egen sektion med redskap, kläder och tillbehör. Kort sagt, ett paradis för sport- och träningsintresserade på alla nivåer. Sortimentet breddas och fler sporter kommer finnas representerade. Inom varje segment får välkända varumärken tar plats i sortimentet, självklart till Gekås bästa priser. På avdelningen kommer även träningskläder att ta plats för både dam och herr. Det blir klassiska funktionskläder som träningstajts, toppar, shorts och jackor, men även grenanpassade kläder för bland annat cykling kommer finnas i sortimentet.

Den nya sportavdelningen har premiär torsdag 24 september och ligger efter dam- och herravdelningen.