Provbo vårt nya hotell den 20 september – FULLBOKAT!

Den 22 september har vi invigning av den nybyggda delen av Hotellet. Hotellet har 7 våningar, 154 rum och en ny hotellrestaurang. Via en gångbro över Danska vägen, mellan den västra och östra byggnaden, binder vi samman de två hotellkropparna till ett enda stort hotell som kommer kunna rymma totalt 710 shoppingglada gäster i 264 rum.

Nu ger vi dig som gäst möjligheten att prova och utvärdera vårt nya boende och restaurang innan den officiella öppningsdagen. Vår generalrepetitionen äger rum tisdagen den 20 september med övernattning till onsdagen.

Ett oemotståndligt erbjudande

Erbjudandet inkluderar övernattning för två personer i dubbelrum, kvällsbuffé och frukost för endast 598 kr.
Ord. pris för rum, frukost och kvällsbuffé för två personer 1763 kr.
Ordinarie avbokningsvillkor gäller. Betalning sker i förskott vid bokningstillfället.

Kvällsbuffé serveras på tisdagen 20/9 mellan kl. 18.00 – 20.00.
Frukost serveras på onsdagen 21/9 mellan kl. 07.00 – 09.00

Vi behöver din feedback

På rummet kommer du tilldelas en enkät som vi önskar att du fyller och lämnar in i samband med utcheckning för att ge oss möjlighet att åtgärda eventuella brister eller önskemål innan vi öppnar.
För att ha möjlighet att lämna en fullständig utvärdering ser vi gärna att du ska ha möjlighet att delta under både kvälls och frukost serveringen i hotellrestaurangen under din vistelse.

Bokningen är öppen

Genrepserbjudandet kan endast bokas via telefon telefon 0346-37501 (vardagar 8-17).
Vi erbjuder ett begränsat antal rum, först till kvarn gäller. Glöm inte att beställa till parkering för ditt fordon under genrepsnatten.

Planerar du ett besök hos oss lite längre fram i år så tipsar vi om att höstens bokning på Hotellet nu är öppen. Vid bokning av rum på Hotellet fördelas våra bokningar på båda hotellen. Har du specifika önskemål om vilken del av Hotellet du önskar bo på, kan du lämna önskemål i kommentarsfältet vid bokningstillfället.
Observera att den nybyggda delen av Hotellet endast består av dubbelrum. Samtliga familjerum/4-bäddsrum ligger i den nuvarande hotellbyggnaden, den ”västra huskroppen”.

Boka höstens övernattning

Just nu sprids det ett tävlings-inlägg från en falsk Facebook-sida som utger sig för att vara Gekås Ullared, läs mer >>

Stäng