breadcrumb
Populära Mermaid-kuddar

Populära Mermaid-kuddar

Skapa ditt eget mönster med dessa prydnadskuddar! Med en yta av vändbara paljetter kan du dra handen över kudden och göra dina egna motiv. Du hittar de populära Mermaid-kuddarna på hemtextilsavdelningen.

Kommentarer (2)

  1. Frida

    Jag gillar er könsneutrala inställning! Nu har jag inte själv barn och brukar inte hänga på barnavdelningen. Men sist jag var där så var det uppdelat pojke/flicka. Så jag tycker ni borde för in könsneutraliteten även i butiken om ni inte redan gjort det. BTW, gillar ert jobb med uppdatering av bloggen!

    • Frida

      Så hamnade det tydligen under fel inlägg. Jaja, ni förstår nog att jag menar barnkläderna och inte kuddarna 😉

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *