Ansöka senast: 2023-03-31 | Installation, drift, underhåll

Vill du testa på att praktisera på fastighetsavdelningen?

I företagets strategiplan inom fokusområde kultur ingår att kunna erbjuda våra medarbetare möjlighet att utvecklas inom företaget.
En del av detta kan vara att få testa på ett annat arbete inom företaget för att kunna ha möjlighet att gå vidare i organisationen.
Vi kommer därför att starta upp med en pilot på Fastighet inom talangprogrammet.
Som medarbetare på Gekås har du därför nu möjlighet att göra en praktik på Fastighetsavdelningen och lära dig arbetet från grunden.
Du kommer under praktikperioden vara på avdelningen under tre månader med start från april.

Det kommer att finnas två platser tillgängliga att söka. En på yttre samt en på inre drift.
Du kommer att följa en uppsatt praktikplan under perioden.

Efter avslutad praktik kommer du erhålla certifikat/intyg du har breddat dina kunskaper och får större möjligheter till anställning när det finns lediga tjänster på Fastighetsavdelningen i framtiden.

Yttre:
Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan bestå av:
Renhållning, kundvagnsservice, gräsklippning, snöröjning, plantering och rensning av ogräs, röjning och trimning, tvättning av skyltar, sortering och hantering av diverse avfall.

Du som är intresserad av yttre drift ska tycka om att hålla ordning och reda samt trivas att jobba utomhus då 90% av arbetet utförs just utomhus.

Inre:
Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan bestå av:
Drift, skötsel och underhåll av samtliga byggnader och anläggningar på Gekås Ullared.
El, ventilation samt kyla/värme.

Du som är intresserad av inre drift får gärna har ett tekniskt intresse och vara händigt lagd.

Det är en helt öppen ansökan och du som är intresserad av praktik på fastighetsavdelningen behöver inte ha någon erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sen tidigare. Vi söker dig som är nyfiken på fastighetsavdelningen och vill lära dig mer.

När du som medarbetare genomför talangprogram får du en unik möjlighet att lära dig företagets verksamhet från grunden. På så vis kan du bredda ditt kunskapsområde samt utöka ditt sociala nätverk och förstå Gekås olika verksamheter ännu tydligare. 
Talangprogrammet skapar förutsättningar för dig att trivas och förstå vad som förväntas av dig. Ett av de största gemensamma intressena hos talanger och företag är utveckling både när det gäller inom sin kompetens och som människa.

Arbetstid: Varierar mellan dag- och kvällstid samt helg. Heltid/Deltid

Varaktighet: Praktik med start under april och 3 månader framåt

Tillträde: Början av april

Sista ansökningsdag: 2023-03-31
 

Har du några fler frågor kring talangprogrammet så hör av dig till Martin på fastighetsavdelningen eller till Kristoffer på rekryteringen. 
Martin Emanuelsson
0346-37779
martin.em@gekas.se

Kristoffer Hansson
0346-37654
kristoffer.h@gekas.se

Ansök