Vi söker nu en arbetsledare till vårt centrallager Sönneräng.

Som arbetsledare på Sönneräng ingår du i logistiks ledningsteam och tillsammans ansvarar för vårt centrallager och vår interna logistik.

I tjänsten ingår huvudansvar för teamet som arbetar med operativ logistikdrift och utveckling av rutiner och arbetssätt för hela Sönnerängs verksamhet. Rollen har också huvudansvar för långsiktig personalhantering och innefattar arbete med personalfrågor för hela Sönnerängs personal.

Tjänsten är förenad med arbete kvällstid dom tider på året då detta förekommer.

Du kommer delvis arbeta i vårt schemaläggningssystem (Quinyx) där du kommer arbeta med den kortsiktiga bemanningsplaneringen samt lägga in förändringar i scheman som till exempel extrapass, ledigheter, sjukfrånvaro osv. Allt för att säkerhetsställa en friktionsfri drift av avdelningens olika enheter.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, är handlingskraftig samt har ett utpräglat ordningssinne. Du bör vara självständig i ditt arbete med god förmåga att planera dina arbetsuppgifter effektivt. Eftersom du tillhör ett team av medarbetare och ledare är det en självklarhet att du är positiv och glad samt har en god samarbetsförmåga.

Arbetet sker i nära samarbete med de övriga arbetsledarna på avdelningen.
Du kommer arbeta utifrån Gekås interna ledstjärnor: Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

 

Varaktighet: Tillsvidare anställning, 6 månaders provanställning tillämpas

Arbetstid: Heltid med arbetstider som varierar mellan dag, kväll och helg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2021-09-30

 

Välkommen med din ansökan och CV via vår karriärsida www.gekas.se/personal

Ansök