Ansöka senast: 2021-01-31 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Sortimentschef – Konfektion

Gekås inköpsavdelning söker nu en Sortimentschef som vill vara med och utveckla konfektionsavdelningen vidare för framtiden.

Inom konfektion ingår avdelningarna Damkläder, Herrkläder, Barnkläder och Väskor. Här arbetar vi med ständig utveckling av vårt koncept och strävar efter att hela tiden erbjuda våra kunder ett sortiment för en bred publik till oslagbart låga priser.

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av inköpsarbete inom detaljhandel samt en utpräglad känsla för kommersiellt mode och trend. Som sortimentschef leder och utvecklar du strategier, processer och rutiner för vårt inköpsarbete i samarbete med inköpschef.

Som Sortimentschef för vår konfektionsavdelning leder du ett team av inköpare, inköpsassistenter och direktriser som du har fullt personalansvar för. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper och leder ditt team mot uppsatta mål och strategier.

Du deltar i framtagande av sortimentsstrategier samt säkerställer att dessa leder till ett varierat och konkurrenskraftigt sortiment för konceptet. Du och ditt team ansvarar för att framtagna produkter och sortiment följer fastlagda konceptstrategier och att sortimentet uppfyller satta mål för look, kvalitet, passform, pris och nyckeltal.

Tillsammans med vår inköpschef utvärderar och utvecklar du vår leverantörsbas för att säkerställa rätt inriktning, kvalitet och prisnivå.

Du har en mycket god känsla för marknaden och har en stark förmåga att skapa en målbild för ett kommersiellt och säljande sortiment. Du håller dig väl uppdaterad på trender, marknadsutveckling, prisbild och konkurrenssituation. Avslutningsvis har du även en god känsla för färg och form.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Budgetansvar: Ja

Personalansvar: Personalansvar för inköpsteamet på konfektionsavdelningen som består av 17 medarbetare.

Rapporterar till: Inköpschef

Resor i tjänsten: Ingår – ca 30 resdagar/år

 

Kravprofil

Utbildningskrav

Erfarenhets- och kunskapskrav

Personliga egenskaper

Varaktighet:    Tillsvidareanställning med 6 månader provanställning

Arbetstid:        100 %, dagtid

Tillträde:         Snarast, enligt överenskommelse

Placeringsort: Ullared


Välkommen med din ansökan och CV via vårt webbverktyg på hemsidan
www.gekas.se/jobb

Sista ansökningsdag 2021-01-31

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansök