Ansöka senast: 2021-08-01 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Projektledare till Gekås marknadsavdelning

Gekås marknadsavdelning söker en projektledare med inriktning på kampanjplanering, textkommunikation och grafisk formgivning. Projektledaren har ansvar för att planera, boka/driva, följa upp och genomföra diverse projekt på avdelningen. Man ansvarar för kontakten med vår inköpsavdelning, externa varumärken, leverantörer, projektleder och är redaktör för vårt destinationsmagasin. Man planerar även löpande säljkampanjer samt drift och genomförande av olika samarbeten.

Projektledaren ingår i ett team på marknadsavdelningen som präglas av samarbete och engagemang för att skapa och utveckla Gekås kommunikation på bästa sätt. Avdelningen består av 10 personer och du rapporterar till marknadschef.

Din profil

Vi söker dig som är självgående, lyhörd och samarbetsorienterad som vill jobba med att vårda och utveckla ett starkt och välkänt varumärke. Du är prestigelös, kreativ, driftig och ansvarsfull. Du är också van att hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du trivs med ett högt tempo och att ha många projekt igång samtidigt. Genom din kommunikativa och sociala förmåga skapar du goda relationer såväl internt som externt. Vidare är du lösningsfokuserad till din natur och du visar ansvarstagande och engagemang för både dina arbetsuppgifter och din egen utveckling.

Arbetstid: 100%, dagtid.

Varaktighet: Vikariat 1 år

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

 Sista ansökningsdag: 2021-08-01

Välkommen med din ansökan och CV via vår karriärsida www.gekas.se/jobb
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök