Ansöka senast: 2023-04-30 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Jobba i varuhuset på Gekås Ullared under sommaren 2023 (säsongsanställning)

Vill du jobba på Gekås i sommar?

Gekås Ullareds vision är att skapa världens bästa shoppingupplevelse. Vi strävar efter att finnas där för våra besökare genom ett professionellt bemötande, hög servicenivå, välfyllda hyllor och rätt sortiment till bästa möjliga pris. 
Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är våra engagerade medarbetare. Vi erbjuder en fartfylld, rolig och dynamisk arbetsplats där man kan skaffa sig vänner för livet.
Hos oss är alla välkomna i gemenskapen och vi arbetar ständigt med att bli lite bättre på allt vi gör, nå våra hållbarbetsmål samt utvecklas som både arbetsplats och destination. 

Dina arbetsuppgifter
Som varuhusmedarbetare kommer du att arbeta med att packa upp och fylla på varor, galga kläder, organisera och städa i butiken samt vara behjälplig och tillgänglig för våra kunder.
För bästa möjliga arbetsrotation ingår det ofta arbetstid i våra kassalinjer under arbetsdagen. Detta är för dig som är 17 år eller äldre.
Arbetsuppgifterna kan skilja sig åt beroende på vilken avdelning du tillhör. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att överträffa våra besökares förväntningar.

Vi söker dig som:

Omfattning
Vi söker dig som vill arbeta helger under våren samt sommarjobb. Vi söker även dig som är intresserad av att arbeta deltid (60-80%) med start redan innan sommaren.
Vi erbjuder ett fast schema med varierande arbetstider som kommer att förläggas under dagtid, kvällar och minst varannan helg.

Tillträde
Vi kommer tillsätta tjänster löpande under våren för arbete över sommaren med goda möjligheter att komma tillbaka till höstsäsongen.

Förmåner
Som anställd hos Gekås Ullared har du bland annat personalrabatt i varuhuset samt tillgång till gym och träningspass i vårt aktivitetscenter.
Läs mer om våra förmåner här >>

Tycker du att beskrivningen låter spännande och något för dig? Ta chansen och sök redan idag!

Om oss:
Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 40 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. I varuhuset arbetar 2000 personer under högsäsong med varierande arbetsuppgifter inom butik, lager, kassa och kundservice. Gekås ledstjärnor som vi tillsammans arbetar efter är Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Ansök