Ansöka senast: 2021-10-31 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Jobba i Skandinaviens största varuhus i höst!

Är du en av Gekås Ullareds nya stjärnor? Vi söker just nu varuhusmedarbetare för höstsäsongen. Välkommen till ett glatt gäng med god sammanhållning och härlig energi! 

Arbetsuppgifter
I varuhuset kan du arbeta på någon av våra olika avdelningar i butik samt lager. Arbetsuppgifterna kan skilja sig åt beroende på vilken avdelning du tillhör. Vanligt förekommande uppgifter kan vara uppackning och påfyllning av varor, galgning av kläder, hålla ordning och reda i varuhuset samt att du förstås är våra kunder behjälplig. Du kan också få möjlighet att arbeta i vår kassalinje.

Vi söker dig som har god känsla för personlig service och ser dig själv som en positiv lagspelare. Trots att vi jobbar på olika håll är vi ett enda stort arbetslag som jobbar mot samma mål. Hos oss finns glädje och sammanhållning, där alla är välkomna och inkluderade i gemenskapen.

Du skall ha fyllt 16 år för att arbeta hos oss samt 17 år för att jobba i kassan.

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 40 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. I varuhuset arbetar 2000 personer under högsäsong med varierande arbetsuppgifter inom butik, lager, kassa och kundservice. Gekås ledstjärnor som vi tillsammans arbetar efter är Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

När kan man börja?
Vi kommer att tillsätta tjänster från augusti och löpande under hösten. Arbetsperioden sträcker sig som längst fram till mitten av december med goda chanser att komma tillbaka till vår- och sommarsäsongen.

Schema och arbetstider:
Vi är i behov av dig som kan jobba deltid mellan 50-80% eller du som enbart är intresserad av att jobba helger.
Arbetstiderna varierar och är förlagda från tidigast kl.06.00 till senast 22.00.

Tjänsterna tillsätts löpande så ta chansen att söka redan idag!

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Ansök