Ansöka senast: 2021-10-31 | Data/IT

IT-tekniker

Kort om IT-avdelningen

IT-avdelningen är en av de stödjande administrativa enheterna på Gekås Ullared AB med en vision om att leverera ett kostnadseffektivt, driftsäkert och ändamålsenligt IT-stöd vars utveckling sker parallellt med Gekås för att möjliggöra fortsatt försörjning av varor och tjänster till låga priser alla dagar om året.

Ditt nya arbete

Vi är ett team om nio på IT-avdelningen varav två arbetar med drift- och infrastruktur. Gekås Ullared AB växer och vi behöver förstärkning av en ny kollega. Varje dag sköter vi driften för hela Gekås Ullared och ser till att det är driftsäkert och stabilt.

Gekås Ullared AB kör nästan uteslutande verksamhetssystemen i vårt eget datacenter men det sker en långsam men succesiv förflyttning av system till molnlösningar och molntjänster. Hela miljön är Windowsbaserad både för server och klienter. Övriga förekommande tjänster och tekniker är tex Microsoft 365, Azure, Rubrik. Vi strävar efter att hela tiden nyttja den teknik som lämpar sig bäst för vår verksamhet och viljan och förmågan att lära sig nytt är självklara egenskaper. Nätverket är byggt på en fiberinfrastruktur och levererar idag ca 4000 nätverksportar och ca 400 accesspunkter. Nätverket består uteslutande av hårdvara från Cisco och HPE.

Som tekniker hos oss arbetar du främst med kommunikation och nätverk men även med serverdrift, applikationsdrift, lagring, backup och återläsning, allt detta med ett genomsyrande högt säkerhetstänk. Du blir en viktig spelare för att utveckla, planera och driva vår infrastruktur framåt och kommer även att delta som teknisk resurs i IT-relaterade verksamhetsprojekt.

Tänkbara arbetsområden

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT och ett par års erfarenhet av att arbeta med IT-drift eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom ditt arbetsområde såsom nätverksarkitektur, datacenter, Microsoft server samt goda kunskaper rörande IT-säkerhet. Du är van att kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. Vi tror att du har ett genuint intresse för IT och nätverk och håller dig uppdaterad inom ditt område och är nyfiken på att lära nytt. Med en positiv attityd antar du och löser de problem samt utmaningar du stöter på. Du är serviceinriktad, trivs med att jobba i team och delar gärna kunskaper med dina kollegor. Vidare så tror vi också att du är analytisk och ser till att initiativ är väl genomtänkta.

För att trivas i rollen tror vi att du har en stark känsla för ordning och struktur. På IT-avdelningen arbetar vi tillsammans och vill utvecklas.

Arbetet utförs till 100 % på plats på kontoret i Ullared.

Varaktighet: Tills vidare, 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde: Omgående

Arbetstider: Heltid med arbetstider förlagda dagtid på vardagar. Viss jourtid kan förekomma.

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

OBS. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök