Ansöka senast: 2020-10-31 | Administration, ekonomi och juridik

HR Partner till Gekås Ullared

Huvudsakliga uppgifter

Du stödjer chefer konsultativt och administrativt i företagets rehabiliteringsfrågor. Det genom att bistå med kunskap, genomförande av individärenden samt kontinuerligt arbete med att sänka företagets sjukfrånvaro. Du kommer självständigt och i samarbete med berörda parter att utvärdera och bedöma rehabiliteringspotential och behov av rehabilitering, fastställa rehabiliteringsplan, koordinera rehabiliteringsåtgärder och följa upp genomförda rehabiliteringsaktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning, socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Kunskaper inom arbetsrättslig lagstiftning är meriterande.

Du bör ha arbetat som HR-generalist/HR-partner i minst två år där rehabilitering ingått. Du kan även ha en yrkesbakgrund från Försäkringskassan och då inom sjukförsäkringsområdet.

Du har en god vana av att kommunicera med interna och externa kontakter så som chefer, medarbetare, fackliga företrädare och försäkringskassan. Du har kunskap inom samtalsmetodik, samt erfarenhet av att hantera svåra samtal. Du förväntas kunna vara arbetsgivarens representant, samtidigt som du är lyhörd för medarbetares unika behov. Du skapar förtroendeingivande relationer och är tydlig i din kommunikation.

Arbetstid:                      Heltid, dagtid.

Varaktighet:                  Vikariat från 2020-11-16 – 2022-02-11.

Tillträde:                      2020-11-16 med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan och CV via vår karriärsida www.gekas.se/jobb

Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Ansök