Ansöka senast: 2022-06-05 | Hotell, Camping, Restaurang, Storhushåll

Gekåsbyn söker receptionister med start omgående

Vi söker nu dig som vill jobba som receptionist inom Gekåsbyn under sommaren med start omgående. 

Vi erbjuder dig att ingå i ett team med framåtanda och stort fokus på service, där ingen dag är den andra lik.

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med 40 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på 22 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. För att skapa bästa möjliga shoppingupplevelse för våra besökare erbjuder vi ett brett utbud av olika övernattningsmöjligheter såsom hotell, motell, stugby, camping och ställplats. Under högsäsong arbetar 2000 personer på våra boendeanläggningar med varierande arbetsuppgifter som incheckning, reception, lokalvård och underhåll. Gekås ledstjärnor som vi tillsammans arbetar efter är Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet. 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer få jobba på någon av våra receptioner som är placerade på campingen, Hotellet eller Hotell Ulla.
I huvudsak kommer du att arbeta med att välkomna och checka in- och ut våra gäster, samt svar på frågor över telefon och mail.    

Vem är du?

Arbetstid & Schema

Varierar mellan dag- och kvällstid samt helg. Du jobbar 3-5 dagar i veckan med möjlighet till extrapass. Schemat sträcker sig fram till och med v.33 med möjlighet till förlängning.

Tillträde: Omgående

Sista ansökningsdag 2022-06-05.

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida www.gekas.se/personal
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Ansök