Ansöka senast: 2022-08-31 | Sanering och renhållning

Gekås Ullareds nybyggda Hotell söker medarbetare till inre service/housekeeping

Destinationen Gekås Ullared växer och till hösten slår vi upp portarna till nya fantastiska Hotellet med 154 rum samt tillhörande Hotellrestaurang.  Vill du vara med på resan och bidra till att våra gäster får en upplevelse utöver det vanliga?

Hotellet söker nu nya medarbetare till inre service/housekeeping.  

Trivs du med att arbeta i en fartfylld och varierad miljö där lagandan står i fokus? Vill du vara med och överträffa våra besökares förväntningar? Då har du stor chans att bli en del av vårt härliga team.

Vi kan erbjuda en stark och väletablerad företagskultur där vi tillsammans arbetar efter våra ledstjärnor – Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är engagerade medarbetare. Vi strävar hela tiden efter att vara en bra arbetsgivare genom att erbjuda en fartfylld, kreativ, rolig och dynamisk arbetsplats där alla ska känna sig välkomna och inkluderade i gemenskapen.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som vill jobba med inre service/housekeeping vilket innebär städning utav hotellrum, korridorer samt övriga serviceytor på våra Hotell.   
Det kan även innefatta andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom området samt arbete på Gekåsbyns stugby. 

Vi tror att du som söker har god känsla för service, är flexibel, ordningsam och kan ge det lilla extra för våra gäster. Du har god förmåga att arbeta i grupp i ett högt tempo. Du som söker trivs att arbeta självständigt och gillar att ta ansvar. Vi sätter stort fokus på värdskapet och kommunikation till kollegor och gäster.

När kan man börja?
Vi börjar tillsätta tjänster under augusti och därefter löpande under hösten. 
Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller annat forum. 

Schema: Sysselsättningsgrad 55-80%

Arbetstider: Dagtid där varannan helg ingår

Varaktighet: Säsongs- och helgarbete med chans till förlängning under lågsäsong.   

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Har du B-körkort samt tillgång till bil är det ett plus men inget krav.

Förmåner 
Som anställd hos Gekås Ullared har du bland annat personalrabatt i varuhuset samt gratis gym och träningspass. Vi erbjuder även Hotell- och restaurangbranschens kanske bästa Ob-tillägg. Läs mer här >>. 
 

 Är du nyfiken på hur Hotellet kommer se ut? klicka på länken: Nya Hotellet

För mer info om Gekåsbyn och Hotellet, besök www.gekas.se/bo/

 

Ansök