Ansöka senast: 2022-05-31 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Gekås Ullared söker varuhusmedarbetare till sommaren 2022

Gekås Ullareds vision är att skapa världens bästa shoppingupplevelse. Vi strävar efter att finnas där för våra besökare genom ett professionellt bemötande, hög servicegrad, välfyllda hyllor och rätt sortiment till bästa möjliga pris.

Vi kan erbjuda en stark och väletablerad företagskultur där vi tillsammans arbetar efter våra ledstjärnor – Kundfokus & Ärlighet, Laganda & Engagemang samt Sunt förnuft & Enkelhet.

Nyckeln till Gekås Ullareds framgång är engagerade medarbetare. Vi strävar hela tiden efter att vara en bra arbetsgivare genom att erbjuda en fartfylld, kreativ, rolig och dynamisk arbetsplats där alla ska känna sig välkomna och inkluderade i gemenskapen.

Dina arbetsuppgifter
Som varuhusmedarbetare kommer du att arbeta med att packa upp och fylla på varor, galga kläder, se till att det är god ordning och reda i butiken samt vara behjälplig och tillgänglig för våra kunder. I din roll kan det också ingå att arbeta i vår kassalinje. Arbetsuppgifterna kan skilja sig åt beroende på vilken avdelning du tillhör. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att överträffa våra besökares förväntningar.

Vi söker dig som:

Omfattning
Vi är i behov av dig som kan arbeta heltid/deltid eller dig som enbart är intresserad av att arbeta helger. Arbetstiderna är varierande och kan förläggas under dagtid, kvällar och helger.

Tillträde
Tycker du att beskrivningen låter spännande? Ta chansen att söka redan idag! Vi kommer att tillsätta tjänster löpande under våren för arbete över sommaren med goda möjligheter att komma tillbaka till höstsäsongen.

Förmåner
Som anställd hos Gekås Ullared har du bland annat personalrabatt i varuhuset samt tillgång till gratis gym och träningspass i aktivitetscentret. Läs mer om våra förmåner här >>

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus med över 40 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på 25 avdelningar. Vår affärsidé är att sälja allt till hemmet som får plats i en bil till oslagbart låga priser. Gekås utbud av shopping, boende, mat och aktiviteter skapar en upplevelse som lockar nästan 5 miljoner besökare till Ullared varje år. I varuhuset arbetar 2000 personer under högsäsong med varierande arbetsuppgifter inom butik, lager, kassa och kundservice.

Ansök